Vstopnice

V KK Krka Novo mesto se veselimo nove sezone, predvsem pa vaše podpore s tribun. Po sezoni premora se je na Dolenjsko vrnila Liga ABA, z njo pa vrhunska košarkarska na najvišji ravni, tudi z evroligaškima ekipama, kot sta Crveno zvezdo in Partizanom ter derbi s Cedevito Olimpijo.

Nakup vstopnic za tekmo proti Igokei (8.12. 2023)

:: POVEZAVA DO VSTOPNIC V PREDPRODAJIGledalci, navijači boste tudi letos naša podpora, naša moč, naša energija. Želimo si, da je dvorana polna. Začenjamo s prodajo sezonskih vstopnic.

Cena letne vstopnice bo 100 evrov. Dosedanji imetniki letnih vstopnic imate 10% popusta.

Nakup letne vstopnice pa prinaša številne ugodnosti:
- stalno mesto na tribuni
- mnogo nižjo ceno ogleda vseh domačih tekem v ŠD Leona Štuklja
- klubsko majico (zato morate sporočiti le velikost)
- posebno (video) čestitko ob rojstnem dnevu (torej bomo potrebovali še vaš datum rojstva)

Kako do vstopnice?

Nakup vstopnic je možen v pisarni kluba od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00, oziroma po dogovoru na telefonski številki 051 364 508 ali elektronski pošti info@basketkrka.si.


Po 10 in 7 evrov

Cena vstopnice za posamezno tekmo Lige ABA bo 10 evrov (po 15 evrov pa vstopnice na tekmah proti Crveni zvezd in Partizanu), cena vstopnic za posamezne košarkarske tekme Lige NKBM pa sedem evrov.

Osnovnošolci imajo brezplačen vstop. Ob tem pa treba zavoljo izpolnjevanja varnostnih standardov organizacije tekme upoštevati, da z eno vstopnico odraslega v dvorano vstopi maksimalno en otrok. 

Dobrodošli v Športni dvorani Leona Štuklja in hvala že v naprej za izkazano podporo.

Medijski partnerji