POMEMBNA TEKMA NA POLZELI; UDELEŽITE SE JE LAHKO TUDI VI

14.4.2009

 

Po dveh zaporednih porazih čaka naše košarkarje znova zelo težak nasprotnik. V gosteh bodo igrali na Polzeli pri Hopsih, ki so zaenkrat v ligi za prvaka s štirimi zmagami in tremi poraz 4. in so zagotovo najprijetnejše presenečenje letošnjega prvenstva.

Njihov ameriški center Shawn King je z 20,7 točke in 11,1 skoka daleč najkoristnejši igralec prvenstva, medtem ko je njegov kolega Danijel Vujasinović s 4,6 podaje na tekmo tretji najboljši asistent. Polzelani pod košem premorejo tudi navezo nekdanjih Krkašev Marka Šamanića in Nemanjo Jelesijevića, na branilskih pozicij pa še enega bivšega igralca Krke Vladimirja Anzulovića ter nekdanjega igralca Olimpije Dejana Hohlerja.

Ivan Sunara, trener Krke: "Pričakujem zanimivo in izenačeno, težko tekmo. Na igrišču bomo poskušali izkoristiti vse naše prednosti, zelo pomemben dejavnik pa bo zagotovo skok pod obema obročema."

Boštjan Kuhar, trener Hopsov: "Moštvo Krke je favorit tega srečanja, vendar pa se ob izjemnem vzdušju, ki ga pripravi občinstvo v Športni dvorani na Polzeli, ne bojimo nikogar."

Tekma na Polzeli bo v sredo, 15. 4., ob 19.00, na tekmo pa odhajajo naši zvesti navijači Kelti. Na njihovem avtobusu je še nekaj prostora, zato se, če si želite ogledat tekmo, na Polzelo lahko odpravite z njimi. Odhod avtobusa bo ob 16.00 izpred Tušovega centra pri stadionu.

Medijski partnerji