IZJAVI PRED TEKMO Z UNION OLIMPIJO

17.10.2008

Ivan Sunara, trener Krke: "Po moji oceni bomo jutri igrali proti boljši ekipi od naše. Moja želja je, da bi za razliko od tekme proti Crveni zvezdi, odigrali bolj razbremenjeno. Upam, da se bomo kar najboljše uspeli predstaviti našim gledalecm. Puskušali bomo odigrati tako s Pavičem kot Balažičem in videli bomo, koliko bosta po poškodbah sposobna za igro."

Simon Petrov: »Mislim, da smo dobro pripravljeni, Balažič in Pavič se tudi vračata. Škoda, ker ni več Drobnjaka, a vsi smo vedeli, da bo odšel ob ponudbi iz tujine, zato se ni pametno ozirati nazaj. Važno je, da bomo igrali našo igro, na Jureta pod košem tudi ni pametno vršiti pritiska, po počitku zaradi poškodbe pač ni pričakovati, da bo takoj odigral fantastično tekmo.
Mi smo silno potrebovali uspeh nad Heliosom, razpoloženje v ekipi se je krepko dvignilo, dobili smo zagon in potrditev, da smo spodobni odigrati dobro tekmo. Olimpija je sicer še precej močnejši tekmec, a igramo doma. Poleg tega Ljubljančani še niso v vrhunski formi, točke proti takšnih ekipam je zato vredno loviti zdaj, četudi tudi mi še ne blestimo. Upamo pač, da bodo gostje v slabši dnevni formi in ne bodo tako težek zalogaj,«

Medijski partnerji